Navigácia

  • Zimné prázdniny

    Milí naši žiaci a rodičia,

    ako ste už určite mnohí postrehli, po včerajšom vyhlásení sa upravujú zimné prázdniny, a to so začiatkom od 21.decembra 2020 (pondelok) do 8. januára 2021 (piatok). V čase týchto prázdnin nebude prebiehať dištančné vzdelávanie. O priebehu vyučovania po zimných prázdninách Vás budeme informovať. Buďte zdraví!

  • Nezaháľame - projekt našej kolegyne

    Napriek situácii, ktorá nás zastavila v osobnom styku so žiakmi, snažíme sa hľadať spôsoby ako nestratiť kontakt vôbec. Naša kolegyňka Mgr. Vierka Petrovčinová ponúka projekt, do ktorého sa môžu zapojiť všetci naši študenti a "zuškári" vôbec.

    Záujemcovia sa môžu prihlásiť mailom: slovakteacher@gmail.com

  • Zmena: vyučovanie počas prázdnin

    Vážení rodičia, napriek tomu, že sme oznámili, že vyučovanie počas prázdnin nie je (ako po minulé roky), vzhľadom na výnimočnú situáciu, ktorá by neumožnila komunikovať so žiakmi až 2 týždne, sme sa rozhodli, že 30.10. (piatok) a 2.11.(pondelok) bude prebiehať vyučovanie online podľa rozvrhu a dohody s pedagógom. Prázdniny ostávajú 6.11. a 9.11.2020, kedy sa vyučovať nebude. Ďakujeme, že nám pomáhate udržať umenie pod našou strechou:)

    Tr. uč. Mgr. L.Gógová (doplnili sme hodinu pre tých, ktorým nevyhovoval pôvodný čas):

    piatok: od 15,00 hod. - výtvarný odbor

    piatok: od 16,00 hod. - literárno - dramatický odbor

  • Dištančné vyučovanie od 26.10.2020

    Milí rodičia a žiaci,

    od pondelka 26.10. prechádzame na dištančné vzdelávanie aj v individuálnom vyučovaní v hudobnom odbore. Vyučovanie bude prebiehať podľa platného rozvrhu, budú Vás kontaktovať triedni učitelia. Ak Vám čas hodiny nevyhovuje, kontaktujte prosím pedagóga.

    Dávame do pozornosti zmenu jesenných prázdnin, tie budú: 30.10 (piatok), 2.11. (pondelok), 6.11. (piatok) a 9.11. (pondelok). V týchto dňoch  sa nebude vyučovať. Ďakujeme za podporu a pochopenie.

  • Dištančné vyučovanie od 15.10.2020

    Dopĺňame dištančné vyučovanie od 23.10.2020:

    rozvrh p.uč. Janitorovej v tanečnom odbore (elokované pracovisko ZŠ J.Švermu) a p.uč. Frankovičovej (výtvarný odbor Múza aj elokované pracovisko).

    Tr. uč. J.Janitorová - tanečný odbor (elokované pracovisko v ZŠ J.Švermu), platnosť od 23.10.20

    pondelok - piatok: 17,15 - 18,00 hod.

     

    Tr. učiteľka Mgr. E.Frankovičová - výtvarný odbor

    elokované: štvrtok: 18,00 - 19,00 hod.

    Múza: 4.2.I.st.: štvrtok: 17,00 - 18,00 hod.

               3.2.I.st.: piatok: 17,00 - 18,00 hod.

     

    V umeleckých školách je zakázané skupinové vyučovanie, preto sme upravili rozvrh v odboroch tanečný, výtvarný, literárno-dramatický a hudobnej náuky. Vyučujúci pedagógovia Vás budú kontaktovať mailom alebo telefonicky, kde Vám pošlú ID a heslo na hodiny cez aplikáciu Zoom. Takéto dištančné vyučovanie platí aj pre elokované pracovisko ZŠ J.Švermu, niektoré rozvrhy ešte postupne doplníme v čo najkratšom čase.

    Deti do 6 rokov v tanečnom odbore (tr.uč. J.Janitorová) nemajú do odvolania žiadne vyučovanie. Tak ako v minulom období budeme školné upravovať až po ukončení opatrení.

    Prikladáme upravené rozvrhy a pevne veríme, že táto výučba na diaľku si nájde v tomto čase uplatnenie. Ďakujeme za pochopenie.

    Tr. učiteľka Mgr. Liana Gógová - výtvarný odbor

    Aj počas dištančného vyučovania sa riadime rozvrhom: žiak má dištančné vyučovanie v ten deň, v ktorý ho má aj v klasickom rozvrhu (ak má hodinu v pondelky - pripája sa na zoom pondelky). Čas pripojenia sme posunuli, aby sa stihli pripojiť všetci žiaci. ID a heslo pripojenia Vám poskytnem v mailoch. S pozdravom Mgr. Gógová Liana

    Pondelok: čas pripojenia: 14.30 hod.

    Utorok: čas pripojenia: 15.00 hod.

    Streda: čas pripojenia: 15.00 hod.

    Piatok: čas pripojenia: 16.00 hod. - literárno - dramatický odbor

     

    Tr. učiteľka O.Minčičová DiS.art. - tanečný odbor

    4.r.1.č.I.st. pôvodne: Po - Pi 14.10 - 15.50; DIŠTANČNE: Po - Pi 15.00 - 15.45

    1.r.1.č.I.st. pôvodne: UT - ŠT 14.10 - 15.50; DIŠTANČNE: UT - ŠT 15.00 - 15.45

    2.r.1.č.I.st. pôvodne: UT- 15.50 - 17.30; ŠT - 15.55 - 17.05; DIŠTANČNE: UT- ŠT 16.00 - 16.45

    3.r.2.č.I.st. pôvodne: PO - 15.50 - 17.05 a ST - 14.10 - 16.15; DIŠTANČNE: PO - ST 16.00 - 16.45

    1.r.II.st.  pôvodne: PO, ST, PI; DIŠTANČNE: PO - ŠT 17.00 - 17.45

  • Opatrenia od 12.10.20

    Milí rodičia a žiaci,

    vzhľadom na momentálnu situáciu a opatrenia, ktoré platia od zajtra, t.j.12.10.2020, nebude prebiehať skupinové vyučovanie v tanečnom, výtvarnom a literárno-dramatického odbore. V hudobnom odbore sa prezenčnou formou nebude vyučovať hudobná náuka a spevácky zbor. Vyučovanie skupinových predmetov bude prebiehať dištančnou formou (informovať Vás budú jednotliví pedagógovia), prípadne od budúceho týždňa (podľa Vašich možností pripojenia) budú online hodiny hudobnej náuky podľa platného rozvrhu. Individuálne predmety v hudobnom odbore sa vyučujú bez zmeny. 

  • Vyučovanie od 1.10.2020

    Milí rodičia,

    v súvislosti s prebiehajúcou situáciou máte mnohí obavy o zdravie seba i svojich detí. Preto sme sa rozhodli, že tí rodičia, ktorí nebudú chcieť, aby ich dieťa fyzicky (prezenčne) navštevovalo našu ZUŠ, môžu požiadať o dištančné vzdelávanie (online hodiny pomocou aplikácií) so svojim triednym učiteľom. Hodiny môžu prebiehať len podľa momentálne platného rozvrhu. V prípade záujmu o inú formu vyučovania kontaktujte svojho triedneho učiteľa. Týka sa to najmä individuálnych hodín v hudobnom odbore, skupinové vyučovanie prebieha ako doteraz. O zmenách v skupinovom vyučovaní Vás budeme postupne informovať. 

  • Otvárame špeciálnu triedu

  • 2.kolo talentoviek

  • Talentové skúšky

  • Tvorivé dielne

    Ak máš chuť zabaviť sa s nami a niečo aj naučiť, prihlás sa na letné workshopy:)

  • 25.6.20 ,,Nezostaň doma"

  • Vyučovanie v kolektívnych odboroch od 15. júna.

    Vyučovanie vo výtvarnom, tanečnom, literárno – dramatickom  odbore opäť začína od 15.júna (pondelok) podľa pôvodného rozvrhu a pokynov triednych učiteľov.

    • Táto prezenčná forma je dobrovoľná, prosíme rodičov, aby potvrdili účasť, či neúčasť dieťaťa na vyučovaní.
    • Pre žiakov prípravného štúdia (deti do 6 rokov) sa táto forma vyučovania neponúka v žiadnom odbore.
    • Vyučovanie detí z elokovaného pracoviska naďalej prebieha len dištančnou formou.  
  • Od 2.júna vyučujeme...

    V súlade s Opatreniami Úradu verejného zdravotníctva povoľuje ministerstvo školstva prezenčnú výučbu individuálnych hodín s jedným žiakom na základných umeleckých školách. 

    Z tohto dôvodu sme sa rozhodli otvoriť bránu školy Múza od 2.júna (utorok) výlučne pre individuálne vyučovanie. O všetkých podmienkach, organizácii a povinnostiach výuky budú rodičov inforomovať triedni učitelia. Vyučovanie prezenčnou formou je dobrovoľné, naďalej bude prebiehať aj dištančná forma. 

  • Pozdrav študentom a rodičom

    10.4.20

    Vážení rodiča, žiaci, želáme Vám prežite nielen Veľkonočných sviatkov v zdraví a rodinnej pohode, ale celé toto obdobie, ktoré nám neumožňuje osobne sa stretávať.

    Snažíme sa komunikovať s Vami - rodičia a s deťmi prostredníctvom online hodín, telefonicky, mailom a čakáme na spätné väzby od Vás. Určite to osobný kontakt nenahradí, ale chceme (pokiaľ to bude možné) pripraviť pre deti  program cez letné obdobie.

    Mnohí sa pýtate na školné: za obdobie marec nebudú poplatky účtované, ďalšie mesiace budeme Vaše platby presúvať na nasledujúci rok, prípadne (pri ukončení štúdia) vrátime, celkove výrazne prehodnotíme výšku platieb pri "učení z domu".  Tieto zmeny môžme realizovať až po ukončení karantény.

    Nikto z nás nebol pripravený na takýto stav, snažíme sa ho vyriešiť ako najlepšie vieme, sme radi Vašej podpore a veríme, že nás to všetkých niečomu naučí.

    Už sa tešíme na stretnutia s Vami!

  • Opatrenia MŠVVaŠ SR

    25.3.20

    Milí rodičia, študenti, na základe opatrení, ktoré vydalo Ministerstvo vkolstva, vedy, výskumu a športu SR škola ostáva zatvorená do odvolania. Napriek tomu, že pedagógovia zadávajú úlohy, mnohí sa bez ich pomoci  v napredovaní nezaobídu. Nevieme celkom nahradiť osobný vklad pedagógov na vyučovacích hodinách a veríme, že viac - menej samoštúdium v týchto chvíľach bude pre nich hrou, zábavou.  Školské poplatky budeme riešiť až po ukončení karantény osobitným oznamom.

    Študenti, pevne dúfam, že záujem o umenie (hru na nástroji, tanec, kreslenie, či divadlo) nestratíte a hodiny strávené nad inými úlohami vystriedate tvorivosťou a fantáziou. Píšte príbehy, kreslite ich, hrajte si pesničky, počúvajte umenie iných:)

     

  • OPATRENIA MŠVVaŠ SR v súvislosti so šíriacim sa ochorením COVID 19

    Na základe rozhodnutia Ministerky školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky podľa ustanovenia § 3 ods. 8 vyhlášky č. 231/2009 Z. z. Ministerstva školstva SR o podrobnostiach o organizácii školského roka na základných školách, na stredných školách, na základných umeleckých školách, na praktických školách, na odborných učilištiach a na jazykových školách v dôsledku ohrozenia života a zdravia detí, žiakov alebo zamestnancov škôl a školských zariadení, na základe rozhodnutia hlavného hygienika a záverov Ústredného krízového štábu, ktoré je zapríčinené šírením respiračného ochorenia vyvolaného novým koronavírusom COVID-19 sa: vyučovanie v SZUŠ Múza prerušuje v období od 16. marca 2020 do 27. marca 2020 vrátane.

    Pokiaľ to bude možné, triedni pedagógovia budú mailom, telefonicky kontaktovať svojich žiakov a zadávať úlohy na samoštúdium. Prosíme rodičov, aby dohliadli na domácu prípravu detí. Veríme, že táto výnimočná situácia skoro pominie, v prípade otázok telefonicky kontaktujte triednych učiteľov.

    Úhrada školného - poplatkov za mesiac marec - sa zruší (v prípade uhradenia sa presunie na ďalší mesiac).

                                                                                                         

  • Opatrenia

    Vážení rodičia,

    v čase od 9. – 13.marca 2020 rušíme vyučovanie vo všetkých odboroch.

    Je to preventívne opatrenie vychádzajúce z usmernenia MŠVVaŠ SR (https://www.minedu.sk/usmernenie-k-sireniu-koronavirusu/). Nakoľko niektorí študenti, rodičia využili jarné prázdniny aj na pobyt v zahraničí, chceme dodržať preventívne opatrenia bez zbytočnej paniky a vyvarovať sa aj chrípkovým ochoreniam. Prosíme rodičov o pochopenie, v budúcnosti budeme riešiť náhradné vyučovanie.

    Ďakujeme, o ďalšom vyučovaní Vás budú informovať triedni učitelia.

  • Tanečná súťaž a festival HSP 2020

Kontakt

Adresa školy: SZUŠ Múza
Námestie slobody 57
066 01 Humenné
P.O.BOX 38
Číslo účtu: 2626066887/1100
IBAN: SK63 1100 0000 0026 2606 6887
BIC: TATRSKBX
Riaditeľka školy: Mgr. Zuzana Dirbáková
dirbakova@gmail.com
+ 421 905 572 532
Zriaďovateľka, zástupkyňa riaditeľky: Spišáková Nadežda
szus.muza@gmail.com
+ 421 918 568 717

Stránky pre učiteľov

.

Týmto Vám oznamujeme, že dohľad nad spracovaním osobných údajov v našej spoločnosti zabezpečuje firma EuroTRADING s.r.o.,a v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a článkom č.37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679,nám poskytuje zodpovednú osobu, ktorú môžete kontaktovať na adrese zo@eurotrading.sk.Viac informácií o ochrane osobných údajov môžete prečítať tu : www.eurotrading.sk/zo